`Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede Değerler ve Maneviyat` Programı gerçekleştirildi

İslami İlimler Fakültesi tarafından, Darülhadis İslam Araştırmaları Merkezinde `Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede Değerler ve Maneviyat` isimli program gerçekleştirildi. 31.05.2023 tarihinde Çarşamba günü yapılan programa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Odabaş, Darülhadis İslam Araştırmaları Merkezi Müdürü Doç. Dr. Mehmet Ali Aytekin ve İslami İlimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Cemil Liv ile öğretim üyeleri Dr. Öğr. Ü. Nurdan Yağlı Soykan, Dr. Öğr. Ü. Zeynep Yüksel ve İslami İlimler Fakültesi öğrencileri katıldı. Program, Dr. Öğr. Ü. Nurdan Yağlı Soykan tarafından kadına şiddetle mücadelede manevi değerlerin önemi üzerine sunulan konuşma sonrasında hediye takdimi ve ikram ile sona erdi.

Yayınlanma Tarihi: 31 Mayıs 2023 Çarşamba